sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Distractia

Mai e putin si incepe noua macelarire a mistretilor organizata de "miliardarul in chiloti" Ion Tiriac. In chiloti de sport, evident, pentru ca el asa a inceput sa faca bani: jucand tenis. De fiecare data cand acest individ si invitatii lui impusca la Balc sute de mistreti doar pentru a se distra, avem parte de explicatii date pe la televizor, din care aflam ca oricine face ce vrea pe terenul lui, ca Tiriac plateste nu stiu ce taxe catre stat ca sa poata impusca acele fiinte etc.
Asa o fi. Numai ca iata ce zice domnul Radu Țărmure, președintele Federației Naționale pentru Protecția și Controlul Animalelor: "Aici se desfășoară practicarea tirului pe animale ținute în captivitate, care constituie o ilegalitate, conform legii 205/2004. Este o practică greu de acceptat prin care sunt ucise animalele. Colegii noștri în cursul zilei de azi din București și din alte locații din țară au redactat și înaintat Inspectoratului General de Poliție din țară o plângere despre faptele care se comit aici, care sfidează legea în vigoare. Autoritățile au refuzat să se implice. Nimeni nu s-a deplasat aici, nimeni nu a dat curs acestei sesizări. Funcționarea statului de drept este pusă sub semnul întrebării prin aceste fapte".
Daca e adevarat ce spune domnul acesta, se pune intrebarea elementara: de ce nu intervine justitia? Raspunsul este cat se poate de simplu si el consta in componenta trupei de amici ai lui Tiriac care vin sa se distreze la Balc omorand sute de mistreti. Iata-i pe cei din 2012:

Georges Marsan, primarul orasului Monaco

Klaus Mangold, vicepresedinte Rothschild

Siegfried Wolf, co-CEO Magna International

Franz Rauch, membru al boardului Wienerberger

Rudolf Streicher, presedintele Filarmonicii din Viena

Wolfgang Porsche, presedintele Porsche

Asa ca, internautilor cu revolta in gat, care protestati pe Facebook contra infometarii cainilor comunitari (fara sa riscati nimic), daca aveti - vorba amicului meu Ernest - sange in clavicula, luati-va de miliardarul in chiloti si opriti oribila macelarire a mistretilor de  la Balc.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!