joi, 19 iulie 2012

Ponta NU a plagiat

Carevasazica, avem o decizie oficiala: Ponta NU a plagiat. Asadar, repet: PONTA NU A PLAGIAT! Nu a luat dintr-o carte a ALTCUIVA zeci de pagini si NU le-a pus in teza lui de doctorat. Acele pagini sunt in teza lui Ponta, sunt identice cu paginile aparute ANTERIOR in cartea ALTCUIVA, dar nu reprezinta plagiat. Vedeti? Pentru asta era nevoie de o comisie. Pentru ca noi, oamenii simpli, nu putem intelege anumite chestii. A spus-o si Socaciu: anumite chestii sunt pentru elite. 

Prin urmare, treaba e clara. Nimeni nu trebuie sa se enerveze, nimeni nu trebuie sa fie uimit. Lumea trebuie sa inteleaga un lucru simplu: acesti oameni au pus mana pe putere si din momentul respectiv FAC ABSOLUT ORICE VOR EI. Inclusiv sa declare OFICIAL ca zeci de pagini luate din alta carte a altui autor nu reprezinta plagiat, inclusiv sa ne explice ca daca interimaru' a zis ca demisioneaza, de fapt a zis ca nu demisioneaza samd.
Daca un om de rand, un muncitor dintr-o uzina, un frizer, un tehnician dentar, un pedagog, daca oricare dintre acestia ia teza de doctorat a lui Ponta si cartea din care acesta a copiat si se uita la ele, constata ca de-a lungul a zeci de pagini, cele doua texte coincid la virgula. Dar actuala putere ii spune acelui om simplu: "Incultule, redusule, needucatule, acele doua texte sunt intr-adevar identice, dar asta nu inseamna ca unul a fost copiat dupa celalalt. Nicidecum, tu esti prea prost ca sa poti intelege asemenea lucruri, doar o comisie de specialisti poate sa spuna despre ce e vorba." Asa ca omul needucat, incult etc, va trebui sa accepte ceea ce zice comisia. Si daca zice ca nu e copiat, nu e, gata, ne intoarcem la ale noastre.
Unii dintre romani sunt convinsi ca e bine ca oamenii care fac lucruri de genul asta sa ajunga la putere absoluta si sa ne conduca precum se conduce o turma de oi imbecile. Ei spun ca este OK sa plagiezi, dupa care, cand esti prins, sa schimbi comisia care poate constata plagiatul si sa-ti pui acolo oamenii, care sa declare ca de fapt nu ai plagiat. Pe ei nu-i intereseaza, de fapt, aceste lucruri. Pentru ei nu conteaza daca au un premier plagiator, nu conteaza fortarea Constitutiei, nu conteaza decat ca Badea si Gadea le-au spus ca Basescu nu e bun. Ei sunt cei carora nu le placea, in 1990, faptul ca studentii purtau parul lung. Ei sunt cei care, peste numai cativa ani, il rejectau pe "Milica" pentru ca facea, vezi doamne, trafic cu tigari impreuna cu  Trutulescu. Ei sunt cei care au citit cu satisfactie Romania Mare a sceleratului national Vadim Tudor. Ei sunt oamenii care vor fi de partea intunecata pana la sfarsitul zilelor - ale lor, dar, din pacate si ale noaste. Ei il vor pe Ponta - acest Iliescu reloaded, dimpreuna cu Hrebenciuc, Nicolaescu, Voicu, Fenechiu etc.
Stiti ce, pana la urma? Asa sa fie! Asa sa va fie si voua si copiilor si nepotilor vostri. Mergeti la referendum, dati-l jos pe Basescu, apoi, in toamna, votati din nou cu USL si cu Antonescu. Asta doriti - va urez ca de asta sa aveti parte! 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!