vineri, 14 septembrie 2012

135

Luni am urcat aici acest test. Ziceam ca peste cateva zile dau si rezultatul. Iata-l: 
                Pentru bărbaţi                                Pentru femei
                a = 15 puncte                                 a = 15 puncte 
                b = 5 puncte                                   b = 5 puncte
                c = -5 puncte                                  c = -5 puncte
                Total puncte =                                Total puncte =
                               
La toate întrebările la care răspunsurile nu reflectă foarte exact propria situaţie sau la cele la care nu aţi încercuit nicio literă, acordaţi-vă cîte 5 puncte.

Analiza rezultatului

Majoritatea bărbaţilor vor avea între 0-180, iar majoritatea femeilor între 150-300. Creierele „setate" pe o gîndire primordial masculină vor obţine sub 150. Cu cît sunt mai aproape de 0, cu atît sunt mai masculine şi cu atît este mai mare nivelul de testosteron. Aceşti oameni dau dovadă de o logică sigură, de putere analitică şi verbală şi au tendinţa să fie disciplinaţi şi bine organizaţi. Cu cît se apropie mai mult de 0, cu atît sînt mai pricepuţi în previziunea costurilor şi planificarea rezultatelor în date statistice, emoţiile lor influentîndu-i cu greu. Rezultatele cu minus sînt rezultate masculine.
Acestea indică prezenţa unor cantităţi mari de testosteron încă din fazele foarte timpurii ale dezvoltării fătului. Cu cît rezultatul este mai mic pentru o femeie, cu atît are mai mari înclinaţii spre lesbianism. Creierele structurate mai ales pe o gîndire feminină vor obţine peste 180. Cu cît cifra este mai mare, cu atît creierul este mai feminin şi persoana respectivă va da dovadă de un simţ creator important, dar şi de talente artistice şi muzicale.


Acest test a fost luat din excelenta carte a lui Allan Pease intitulata "De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda" si pe care nu am suficiente cuvinte s-o recomand, in special doamnelor si domnisoarelor care, de indata ce le spui ceva de genul "femeile nu stiu sa parcheze masina cu spatele", sar ca arse si te numesc misogin.
PS Mie mi-a iesit 135.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!