luni, 10 septembrie 2012

Noua razgandire a lui Antonescu

Crin Antonescu devine din ce in ce mai penibil. Declaratiile lui veninoase la adresa Angelei Merkel, a lui Barosso, a comisarilor europeni, vin sa continue lungul sir de imprecatii, injuraturi si golanisme pe care acest individ le-a aruncat ani intregi in capul lui Traian Basescu, nefacand decat sa confirme ipoteza ca ascensiunea rapida si nefireasca pana la demnitatea de presedinte interimar i-a luat mintile si l-a facut sa treaca dincolo de orice bariera, cumva ca un cosmonaut care iese din nava, i se rupe cablul si incepe sa pluteasca liber prin spatiul cosmic, injurand universul si proferand amenintari teribile cu sfarsitul lumii.
Dar despre altceva vreau sa scriu aici: despre felul in care Crin Antonescu - promotor neobosit al revolutionarii bunului simt, infaptuieste ceea ce se angajeaza sa infaptuiasca, bazat pe principiul de el insusi enuntat - "Declaratia inseamna fapta".
Dupa ce s-a facut de rasul intregii tari anuntand ca nu mai demisioneaza, asa cum promisese solemn, intr-un cadru oficial, pentru ca, nu-i asa, Basescu a fost de fapt demis, desi este la Cotroceni si isi vede de treaba lui de presedinte, Antonescu a mai comis o razgandire de mari proportii, care a atins noi culmi ale penibilului. Iata despre ce e vorba. 
Saptamana trecuta, cand DNA a ajuns la Liviu Dragnea, pe care il acuza ca a contribuit masiv la fraudarea referendumului, Antonescu si Ponta s-au apucat sa promita romanilor ca se vor auto-denunta la DNA, solidari cu Dragnea (asa cum le cere, din celula lui, Adrian Nastase). Iata ce au declarat cei doi lideri ai USL:
Antonescu: Eu si Victor Ponta suntem deplin solidari cu colegii implicati si ne autodenuntam public: da, am indemnat oamenii sa vina la vot, ceea ce este perfect legal
Ponta: Autodenunturile le vom depune la DNA noi doi mai intai, dupa care membrii structurilor noastre politice care au luat decizia de a cere romanilor sa vina la referendum (…) ne autodenuntam, este obligatia DNA sa ne audieze
N-au trecut doua zile si Antonescu, realizand probabil ca e groasa si ca risca sa dea de belea, s-a razgandit. Iata cum motiveaza el aceasta noua dovada de barbatie, caracter, onoare si bun simt:
"Am fost descurajat de Procurorul General care a spus, într-un dialog profesional, cred, cu domul Ponta, ca între procurori, a spus că nu ia în considerare autodenuntul" 
Pai sa nu mori de ras?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!