duminică, 9 septembrie 2012

Povesti cu si despre sex (2)

În urmă cu câteva luni, au apărut în presa mondenă zvonuri conform cărora Mircea Badea ar fi avut o relaţie cu Oana Zăvoranu în urmă cu ceva timp, lucru negat de prezentatorul TV. Mai mult, Zăvoranu spune că în perioada aceea Badea era deja împreună cu Carmen Brumă, cu care în continuare are o relaţie.
Oana Zăvoranu s-a arătat foarte supărată pe Mircea Badea pentru că a negat eventuala relaţie şi a început să îl atace aproape în fiecare zi. Mai nou, potrivit Click, îl acuză că şi acum şapte-opt ani a avut o aventură cu ea, venind acasă la Oana deghizat, cu gluga în cap.
„Nu sunt omul care să vorbească despre relaţiile din trecut, dar acest mârlan m-a ameninţat şi nici nu a avut tupeul să recunoască şi să-şi asume o chestiune din trecut. Lui, amărâtul, i s-a cam urcat la cap şi o să-l cobor eu din corcoduş. Noi am fost împreună acum 7-8 ani, chiar înainte de a fi eu cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanţi, deghizat? Cu o glugă în cap ca să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că eşti urmărit de cetăţeni? Era speriat de bombe şi mai stătea şi vreo jumătate de oră vizavi şi apoi intra prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui... eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. Se crede vreun Michael Jackson. Şi să vezi când scot eu asul din mânecă. Badea să nu mă facă pe mine să vorbesc!", a spus ea.
"El era cu «topmodela» şi se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, aşa cum am făcut şi eu. Dar tu vii şi mă faci duduie, negi şi mă mai şi ameninţi? Pe vremea aia avea o mirifică poveste de dragoste cu o aşa-zisă fătucă, ea se chinuie din greu şi ne este prezentată până la intoxicare pentru a ne povesti ce perfectă e şi cât de «mult» se iubesc ei de 12 ani. Să vedem mahalagiul pe unde scoate cămaşa şi cum îi explică «topmodelei»" a mai zis Oana Zăvoranu.
PS Nu ma obosesc sa caut poze cu vreunul dintre cei doi (sau, mai bine zis, cu vreuna dintre cele doua).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!