joi, 11 octombrie 2012

Povesti cu si despre sex(8)

Aflam din ziarul "The Sun" ca la Cornell University, una dintre universitatile de top din SUA, s-a petrecut un lucru scandalos: o tanara domnisoara a patruns in Carpenter Hall - una dintre bibliotecile institutiei, s-a asezat frumos, intr-o pozitie comoda, dupa care s-a masturbat indelung, filmandu-se cu ajutorul unui telefon. Remarcati ca domnisoara nu numai ca nu are un partener de sex, dar nu are nici macar pe cineva care s-o filmeze, asa incat ea trebuie sa faca totul singura. Toata treaba a durat peste 40 de minute, dupa care domnisoara probabil s-a plictisit si a oprit filmarile. Apoi s-a dus glont la un computer si a postat filmul pe internet.

Apoi a izbucnit scandalul. Toata lumea e in fierbere in mediile universitare: cum a fost posibil, vai ce oroare, este inadmisibil, trebuie sa se ia masuri etc etc. 
Dar, pana la urma, de ce atata scandal? Pentru ca domnisoara s-a masturbat? Sau pentru ca a facut-o in biblioteca universitatii de top?
Pe vremuri, masturbatia era considerata un mare pericol pentru individ. Asa cum a zis mama celui mai bun prieten al meu, cand l-a surprins, pe cand avea vreo 12 ani, indeletnicindu-se cu aceasta activitate: "ai grija, ca masturbatia e cel mai nenorocit obicei, care-l tampeste pe om".
Astazi, masturbatia e considerata ca un obicei inofensiv, ba chiar indicat pentru eliminarea anumitor tensiuni. Se scriu carti despre tehnicile de masturbare, iar oamenii, complet dezinhibati, vorbesc liber pe la emisiunile televizate despre cum, cand si cat de des fac ei lucrul asta. 
Carevasazica, scandalul de la Cornell nu pare a fi legat de faptul ca o domnisoara s-a masturbat - ar fi ca si cum s-ar face tambalau pentru ca un student cu cosuri si-a suflat zgomotos nasul in fata rafturilor cu carti si un coleg l-a filmat. Ramane ca singura explicatie faptul ca actul consumat de domnisoara respectiva s-a petrecut in biblioteca prestigioasei institutii de invatamant.
Dar stati putin! De ce oare este scandalos sa te masturbezi in fata cartilor? Pai unde poate fi un loc mai potrivit? Acolo, in biblioteca, se afla intelepciunea lumii. Acolo, spiritul tau se poate inalta, in urma lecturii, pe asemenea culmi ale extazului, incat o masturbare sa vina de la sine, ca un mic episod din spectacolul provocat de descoperirea unor noi lumi interioare. Domnisoara aceea poate ca a citit ceva care a impresionat-o atat de mult incat a simtit imperioasa necesitate de a avea un orgasm, pe care a ales sa-l si filmeze, pentru ca nu oricine poate avea orgasm citind Spinoza ori Confucius. 
Asa ca, domnilor de la Cornell University, in loc sa faceti scandal, mai bine ati incuraja astfel de manifestari ale studentilor, care ar trebui sa aiba posibilitatea de a se masturba liber in biblioteci, fara ca pentru asta sa riste sanctiuni si sa devina subiect de interes pentru felurite ziare si reviste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!