duminică, 28 iulie 2013

O noua calatorie

Azi e ziua plecarii. Mai precis, plecam la Timisoara: eu, Maria, Michelle si Cindy. Plecam seara, in ideea ca prindem ceva racoare si drumurile nu-s asa de aglomerate. Pe de alta parte, e posibil sa prindem furtuni - ieri, cat eram la Heide Park si apoi in timpul noptii, la Hanovra a fost dezastru - copaci doborati etc. Dumnezeu cu mila.
Nu stiu cum o sa fie acolo, in Banat, am vazut la stiri ca nu scad temperaturile sub 40 de grade. Problema e ca in zona aia nu ai unde sa te ascunzi de canicula. Peste zi, ai putea sta in Mall, ca e aer conditionat. Noaptea, insa, daca nu se racoreste, esti terminat.
Sper sa rezolv ceea ce am de rezolvat cat mai repede, ca apoi sa pot pleca pana la Breaza, unde ma asteapta batranul Gogol. Problema grava e ca nu mai am cu ce face poze - ieri la Heide Park, intr-un moment incert, camera a cazut pe asfalt si partea mecanica a suferit oarece traume. Acum nu mai zice decat „Eroare zoom”. Sper sa se mai poata face ceva, daca nu - alta. Vorba lui Lili, are si ea o varsta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!