joi, 5 septembrie 2013

Porcăriile Bătrânului Golan Miștocar

Odată cu tragedia băiețelului de patru ani omorât de câini în Bucureștiul lui Oprescu, ies la iveală diverse matrapazlacuri în care este implicat acest bătrân golan care a ajuns primar datorită lipsei de aducatie a românilor cu buletin de București: combinații cu firme apărute peste noapte special pentru afacerile cu câini, acționari aleși pe sprânceană dintre prietenii fiului domnului primar și câte altele. Sper să se ducă DNA peste ei și  să vadă ce se petrece în respectivul viespar.
Bătrânul Golan Miștocar, arătând cât îi pasă de bucureșteni
Problema românilor este că sunt needucați. Se vede acum foarte clar cât le este de utilă guvernanților și mafioților din administrații această lipsa de educație. Un om needucat este ușor de prostit, pentru că el nu are cunoștințe elementare în aproape niciun domeniu. Când în fața omului needucat vin candidații să îi ceară votul, el nu are niciun criteriu serios de departajare. Îmi spunea cineva că într-o comună ieșeană a fost aleasă o primăriță care în campanie le promitea oamenilor că le face metrou. Dacă acei oameni ar fi avut o brumă de educație, dădeau cu mincinoasa de pământ. Numai că ei au votat-o cu ambele mâini.
Așa și cu Bătrânul Golan Miștocar. Când needucații de Bucureșți au avut în față candidații, pe cine au ales ei? Pe ăla care le-a promis câte-n luna și-n stele - inclusiv autostrăzi suspendate - fără să priceapă că totul e gargară de doi bani, că așa ceva este imposibil de realizat și că omul e dornic să ajungă la primărie nu ca să rezolve ceva pentru bucureșteni, ci pentru firmele apropiate de familia lui. Uitați-vă numai la ce se întâmplă acum, când în Bucureștiul Bătrânului Golan Miștocar a murit un copil sfâșiat de câini. După ce-a stat trei zile la fereală, probabil temându-se că o să-l linșeze lumea, Oprescu a ieșit și a dat-o pe texte lacrimogene și îmbârligături politicianiste. Ba că Băsescu a fost și el primar și nu a terminat cu câinii, ba că-i iubește pe toți bucureștenii și nu s-a cățărat niciodată pe durerea oamenilor, ba că nu demisionează pentru că și dacă ar face-o, copilul tot mort rămâne, ba că trebuie făcut referendum pentru eutanasierea câinilor. Ce fac oamenii needucați? Înghit aceste porcării, în loc să-i spună clar Bătrânului Golan Miștocar: „Dispari de-aici, dă-ți demisia acum, dacă n-o faci blocăm capitala”. Și uite-așa continuăm să fim țara în care nimic nu se mișcă niciodată, unde mafioții fac ce vor ei, iar oamenii de nimic, fără Dumnezeu și fără Lege, fură liniștiți din banii noștri, mințindu-ne în față cu nerușinarea caracteristică.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!