joi, 5 septembrie 2013

Unde sunt eroii neamului?

După cum se pare, românii nu mai suportă mizeria, corupția, jegul moral, minciuna, tupeul, sfidarea. Parte din români și-au dat seama la ce uriașă manipulare am fost supuși de către USL. Acum, mulți ies în stradă și strigă împotriva regimului incompetenților mafioți. De data asta nu-i îndeamnă să iasă în stradă niciun fel de mercenar lipsit de scrupule de genul lui Mircea Badea. De data asta e realitatea cea care-i scoate din case, realitatea hidoasă pe care încep s-o perceapă. Acum încep să înțeleagă ce grijă au de ei mizerabilii pe care i-au votat. Au înțeles că nu sunt apărați de nimeni, pentru că sistemul pus pe roate de USL nu a avut în vedere nici măcar apărarea vieții copiilor noștri.
Au înțeles multe românii, zilele astea. S-au lămurit și cred că se vor mai lămuri mulți, pentru că, așa cum se știe, nu poți minți tot timpul pe toată lumea.Ori asta fac cei pe care i-au ales oamenii, manipulați de Antenele Varanului: mint de încheagă. Au ajuns până acolo încât se dedublează, fiind simultan și pro și contra unor legi. Ponta, spre exemplu, zice că a susținut proiectul Roșia Montană în calitate de premier, dar în calitate de parlamentar o să voteze împotriva lui. Se petrec lucruri incredibile - haita hămesită care a preluat puterea prin lovitură de stat nu face nimic decât să latre la televiziuni împotriva fostelor guverne Boc. Nu le-ar fi rușine de derbedei....
Dar întreb și eu: unde sunt eroii neamului românesc, cei care ne-au salvat de regimul criminal Băsescu-Boc? Ce fac ei acum? Sunt mulțumiți de ceea ce se petrece?  De ce nu mai intră în greva foamei pe termen nelimitat senatoarea Anghel, cea pe care o prezentau zilnic Antenele Varanului ca pe cea mai vajnică luptătoare pentru neamul românesc? Păi unde să fie, e în senat, din partea lui Voiculescu, și-a aranjat ploile, și-a angajat fata în posturi înalte, ce mai, neamul românesc trebuie să-i ridice statuie. Pentru că ne mor copiii sfâșiați de câinii lui Oprescu nu merită să între în greva foamei.
De ce nu vine Adrian Sobaru să mai sară de la balconul parlamentului, cerând ca Oprescu să demisioneze? De ce nu sare de oriunde, de pe guvern, de pe clădirea primăriei, că doar sunt multe locuri bune de sărit ca să atragi atenția asupra regimului criminal USL. Dar deh, acum nu mai e nimeni care să-i promita marea cu sarea pentru un asemenea gest. 
Dar răcanul grobian Dogaru, ăla de ce nu e în mijlocul manifestanților? De ce nu e pe sticlă măcar, eructând mârlănește, cum ne-a obișnuit, contra guvernanților care ne vând țara, care refuză creșterea alocației pentru copii și care se laudă cu reducerea TVA la pâine cu toate că asta nu a produs nicio ieftinire reală?
Da' Varanu'? Unde e Varanu'? Cum? La pușcărie? Serios? Ah, am înțeles, abia săptămâna viitoare... Bun, atunci pot să întreb: unde e Varanul? De ce nu vine el la televizor ca să ne spună cum o să-l suspende pe Ponta în trei luni de zile și pe Oprescu doar în două, pentru faptele lor contrare intereselor românilor? Hm? De ce tace el? Dar hai că deja pun niște întrebări de o să mă râdă și curcile...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!