marți, 7 ianuarie 2014

Ce ne învață filmele americane

1. Apartamentele mari, etajate, din New York, au o chirie convenabilă pentru oricine, fie el şomer sau director.
2. Cel puţin unul din doi gemeni identici este diabolic.
3. Dacă trebuie să dezamorsezi o bombă nu ai de ce să-ţi faci griji, întotdeauna vei alege corect firul care trebuie tăiat.
4. Toate laptop-urile sunt suficient de puternice pentru a pătrunde în sistemul de comunicaţii al oricărei civilizaţii extraterestre invadatoare.
5. Nu contează dacă într-o luptă în care toţi folosesc arte marţiale numărul adversarilor este foarte mare: inamicii tăi vor aştepta răbdători să te atace unul câte unul, dansând în jurul tău într-o manieră ameninţătoare, până când îi faci knock-out pe cei dinainte.
6. Când stingi lumina pentru a te duce la culcare, tot ce se află în dormitorul tău se vede perfect, numai că într-o uşoară penumbră.
7. Dacă eşti blondă şi drăguţă, este foarte probabil să ajungi expert mondial în fisiune nucleară la vârsta de 22 de ani.
8. Poliţiştii cinstiţi şi muncitori sunt în mod tradiţional împuşcaţi cu trei zile înainte de pensionare.
9. Decât să risipească gloanţele, megalomanii preferă să-şi ucidă adversarii pe care-i prind folosind maşinării complicate, care cuprind rachete, sisteme electronice, gaze mortale, lasere sau rechini mâncători de oameni, ce le oferă prizonierilor cam 20 de minute pentru a evada.
10. Toate paturile au cearşafuri speciale, probabil în formă de L, care ajung până la subraţul femeii care doarme, dar depăşesc numai cu puţin coapsele bărbatului de lângă ea.
11. Toate pungile cu cumpărături conţin cel puţin o pâine-baghetă.
12. Este foarte uşor pentru oricine să piloteze un avion, până la aterizare, urmând instrucţiunile cuiva din turnul de control.
13. Odată pus pe buze, rujul nu mai dispare de acolo, orice ai face, inclusiv scufundări submarine.
14. Cel mai probabil vei supravieţui unei bătălii, dar numai dacă nu faci greşeala să-i arăţi înainte cuiva fotografia iubitei care te aşteaptă acasă.
15. Dacă vrei se te dai drept ofiţer german sau rus, nu-i nevoie să ştii limbi străine, este suficient un accent potrivit.
16. Turnul Eiffel se vede prin orice fereastră din Paris.
17. Un bărbat nu va arăta niciun semn de durere în cursul celor mai feroce lupte, dar se va crispa cumplit când o femeie va încerca să-i cureţe zgârieturile.
18. Dacă undeva se vede un panou de sticlă, mai devreme sau mai târziu cineva va trece prin el.
19. Dacă locuiesc într-o casă bântuită, femeile vor ieşi - dar numai în cele mai transparente desuuri - să se lămurească ce este cu sunetele ciudate pe care le aud.
20. Un computer pe care trebuie să deschizi un fişier text nu va avea cursor, dar va spune întotdeauna: „Introdu parola”.
21. Când conduci pe un drum perfect drept este întotdeauna necesar să roteşti voiniceşte de volan în stânga şi în dreapta la fiecare câteva momente.
22. Toate bombele au un ceas electronic cu cifre mari şi roşii, pentru a şti exact cât mai este până la explozie.
23. Un detectiv poate rezolva un caz numai după ce a fost suspendat.
24. Dacă te hotărăşti să dansezi pe stradă, toţi cei pe care îi vei întâlni vor cunoaşte perfect paşii.
25. În timpul tuturor investigaţiilor poliţiei, detectivii vizitează obligatoriu, cel puţin odată, un club de stiptease.
26. Toate numerele de telefon din America încep cu 555.
27. Majoritatea câinilor sunt nemuritori.
28. Dacă eşti urmărit prin oraş, poţi să te ascunzi într-o paradă de ziua Sfântului Patrick indiferent de anotimpul în care se petrece acţiunea.
29. Sistemul de ventilaţie al unei clădiri este locul perfect în care să te ascunzi. Nimeni, niciodată, nu se va gândi să caute în locul în care poţi să te deplasezi dintr-o parte a clădirii în cealaltă fără nicio greutate.
30. Când plăteşti un taxi, nu trebuie să te uiţi la portofel. Apucă o bancnotă la întâmplare şi sigur va fi suma exactă care trebuie achitată.
31. Orice rasă extraterestră poate să lase însărcinată o pământeancă.
32. Bucătăriile nu sunt echipate cu întrerupătoare. Când foloseşti o bucătărie noaptea, trebuie să laşi frigiderul deschis pentru a avea lumină în încăpere.
33. Un singur băț de chibrit aprins, este suficient pentru a ilumina o cameră de mărimea unui stadion.
34. Toţi oamenii din vechime, indiferent de epocă, au dinţi perfecţi.
35. Cu toate că în secolul XX este posibil să tragi cu o armă într-un obiect aflat în afara razei vizuale, oamenii secolului XXIII vor pierde această abilitate.
36. Nu este necesar să saluţi atunci când începi sau termini o convorbire telefonică.
37. Când sunt între patru ochi, toţi străinii preferă să vorbească în engleză unul cu celălalt.
38. Orice încuietoare poate fi deschisă cu o carte de credit sau o agrafă în câteva secunde. Excepţie fac cazurile când dincolo de uşă este un copil ameninţat de un incediu.
39. Toate buletinele de ştiri conţin materiale care te afectează direct şi sunt difuzate în momentul în care tu deschizi televizorul.
40. Departamentele de poliţie dau ofiţerilor teste de personalitate pentru a fi sigure că îi vor face parteneri pe cei care se potrivesc cel mai puţin.
Listă pescuită din Oceanul Interetului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!