joi, 2 ianuarie 2014

Povesti cu si despre sex(10)

"O femeie de 99 de ani, din judeţul Dolj, care suferă de Alzheimer şi de scleroză a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost agresată şi violată chiar în seara de Revelion. În prima zi a anului, femeia de 99 de ani, din localitatea Sadova, a fost găsită dezbrăcată, bătută şi plină de sânge de către un vecin care venise să îi aducă de mâncare. Femeia locuia singură, suferea de maladia Alzheimer şi era mereu ajutată de vecini, care veneau cu mâncare, medicamente sau alte lucruri la ea. Starea femeii i-a îngrozit până şi pe medicii care s-au ocupat de ea."
Aceasta este o stire datata 2 ianuarie 2014. O stire in linia obisnuita a televiziunilor romanesti. Faptul ca femeia violata avea 99 de ani nu cred ca mai impresioneaza pe nimeni. In Romania sunt violate femei de orice varsta, cu sau fara scleroza. Cat despre faptul ca batrana asta a patit-o chiar in noaptea de Revelion, are vreo importanta? Zi de zi, prin satele romanesti sunt violate femei de toate varstele, indiferent, asadar, ca-i Ziua Femeii sau Pastele. Ah, si daca avea Alzheimer, asta e cumva o chestie iesita din comun? Va spun eu: zi de zi, in Romania sunt violate femei care au Alzheimer, diabet, cataracta, cancer, coxartroza etc etc. Asadar chestiile astea sunt absolut firesti in Romania.
In Romania, cu totul si cu totul altceva ar trebui scos in evidenta, subliniat, marcat si ce-o mai fi: faptul ca locul unde traieste (traia) femeia cu pricina nu are importanta. Mizerabilii diversionisti ai patriei noastre au reusit sa acrediteze ideea ca tot ce e mai oribil pe lume se petrece in Moldova - copii tinuti in custi, babe batute cu ciomagul, preoti ingropati de vii in haznale, etc etc. Ei bine, chestia de care vorbeam s-a petrecut in Dolj, asadar nu in Moldova. Zi de zi se petrec lucruri abominabile pe tot cuprinsul tarii. 
Ceea ce reprezinta o realitate cu care ar trebui sa ne obisnuim - suntem o tara de degenerati. Oricat de dur ar parea, asta este adevarul.


Un comentariu:

După mine!