miercuri, 24 septembrie 2014

O nouă înfrângere a anteniștilor

Adrian Sobaru, omul care a sărit în cap, în decembrie 2010, de la tribuna parlamentului, răcnind ca un apucat "Pentru tine, Boc", a comis-o din nou. Astăzi, 24 septembrie 2014, a intrat cu maşina în gardul guvernului, în semn de protest. Nu se ştie ce a răcnit în timp ce făcea acrobaţia asta. Probabil "Pentru tine, Ponta". Doamne apară şi păzeşte!
Ce e foarte instructiv din tărăşenia asta e că după patru ani adevărul iese la lumină, dar asta nu mai schimbă cu nimic răul făcut acestei ţări de criminalii care au exploatat nebunia lui Sobaru în interesul unor politicieni. Cred că toată lumea îşi aminteşte campania deşănţată dusă la Antena3 în 2010. Săritura în cap a lui Sobaru a fost prezentată zi şi noapte, ceas de ceas, ca pe o dovadă a faptului că Băsescu îşi urăşte poporul, că scopul guvernului Boc este ca oamenii să moară în chinuri etc. Dovada? Iată, bietul Sobaru, care n-a mai putut suporta teroarea şi privaţiunile şi a ales să se arunce în cap etc etc. Oamenii normali, printre care diverşi psihiatri, au atras atenţia că Sobaru este un om bolnav şi că gestul lui se încadrează în tipologia manifestărilor unor persoane cu afecţiuni psihice. Aş! A stat cineva să-i asculte? Nici pomeneală. Cohortele anteniştilor primiseră un nou os de ros, aşa că dă-i şi combate: Băsescu şi Boc asasini, torţionari, lipsiţi de suflet, odioşi, siniştri şi câte şi mai câte.
Iată că acum afecţiunea psihică a lui Sobaru loveşte din nou. Omul are în continuare probleme. Ponta şi gaşca lui, profitori ai săriturii din 2010, nu l-au ajutat cu nimic. Aşa încât, laolaltă cu milioane de români care au crezut în promisiunile pesediste el se zbate în continuare în sărăcie. Spre deosebire de ceilalţi însă, el este un om bolnav. El nu poate să aştepte, să militeze, să spere, să activeze într-un partid sau organizaţie. Nu, când se umple paharul, el sare în cap, intră cu maşina în gard etc.
Ce ar trebui să facă acum anteniştii? Pur şi simplu să se scuture şi să înţeleagă cum şi-au bătut varanii joc de ei şi de buna lor credinţă. Să observe că antenele nu vor face un caz din gestul disperat al lui Sobaru, spre deosebire de momentul decembrie 2010. Să-şi pună întrebări. Să realizeze că lucrurile nu sunt aşa cum li s-au prezentat zi de zi, cu accente de ură, de mercenarii forţelor întunecate ale societăţii româneşti. Credeţi că o vor face? Eu mă îndoiesc.
Îmi aduc aminte cum diverse persoane cu care eram amic în anii aceia, se răţoiau la mine cu texte de genul: "Raul, tu eşti băiat deştept, de ce te faci că nu înţelegi? Nu vezi că omul ăsta este exponentul a sute de mii de români lăsaţi pe drumuri de regimul criminal Băsescu?" Eu le răspundeam că un om normal nu sare de la balcon şi că o televiziune nu foloseşte gestul unui om cu probleme psihice pentru a-şi manipula spectatorii. Degeaba. Refuzau să accepte altceva decât textul injectat zilnic la posturile varanului: Băsescu şi Boc - călăii poporului etc. Mi-e suficient de silă ca să nu mai caut în memorie şi alte exemple de judecaţi pătimaşe şi greşite.
Sper ca noua manifestare a lui Sobaru să deschidă ochii şi minţile câtorva antenişti. Sper din tot sufletul. Inclusiv ale celor care mi-au fost prieteni şi s-au dezis de mine pentru că nu mă alăturam corului de antenişti ca să urlu lozinci anti-Băsescu. Unii dintre ei nu mi-au mai răspuns la mesaje pe FB, imediat ce au descoperit că nu eram antenist. Şi, spre uimirea mea, postau texte de genul "ah, abia aştept să vină PSD la putere, ca să intrăm în sfârşit în normalitate".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!