joi, 20 noiembrie 2014

Anihilarea PSD - o prioritate nationala

A inceput, asa cum ma asteptam, marea actiune de salvare a pesedismului. Oameni la care nu te astepti, posteaza pe FB si in forumuri teorii de genul „hai ca nu sunt toti la fel”, „sa alegem graul de neghina”, „nu exista padure fara uscaturi”, „nimeni nu e perfect”, „numai cine nu munceste nu greseste” si tot asa. Adica romanii ar trebui sa fie toleranti, ca intotdeauna, sa nu ii condamne pe pesedisti de-a valma, sa-i pastreze pe cei competenti in functii. Cu alte cuvinte, sa stearga cu buretele tot ce-a fost, dupa sinistra teorie conform careia „mortul de la groapa nu se mai intoarce”.
Asa a inceput salvarea pesedismului de fiecare data. Si cand a castigat Constantinescu zis Infrantul, si cand a castigat CDR, si cand a castigat Alianta DA, si cand a castigat Basescu. Pesedistii au trecut in valuri la noua putere, cu singurul gand de a lucra contra ei. Mercenarii manipularii din presa au vorbit despre specialistii care nu trebuie sa fie indepartati, despre politicienii cinstiti care isi fac treaba in circumscriptiile lor si uite-asa linistea s-a asternut peste tara, pesedistii au ramas pe pozitii mai putin vizibile, furturile au continuat, coruptia s-a intarit. Iar romanii au inceput sa realizeze ca politica e o mare curva si ca puterea nu face decat sa se roteasca intre corupti, ca nu exista diferente intre liberali, pedisti, pesedisti, taranisti etc.
Ei, acum a venit iarasi prilejul sa se puna capat mizeriei. Exista sansa reala ca PSD, in forma in care exista el de cand a luat Iliescu puterea, sa fie ANIHILAT. Exact cum a fost anihilat PCR. Asta trebuie sa devina o prioritate nationala. PSD trebuie sa mearga la groapa de gunoi a istoriei si stanga sa fie reprezentata de un partid nou, curatat de toti mafiotii care intra in PSD numai pentru a fura.
Dar ce vedem noi? In Parlamentul Romaniei, un asa-zis liberal, pe nume Varujan Vosganian, se opune pe fata ca justitia sa o cerceteze pe Ecaterina Andronescu, zisa si „Spalatoarea de Plagiatori”. Vosganian, el insusi acuzat de subminarea economiei nationale si salvat din ghearele justitiei chiar de Parlament. 
Ce mai cauta acest Vosganian in „Marele PNL”, cum ii spun noii cantareti de imnuri?
Iohannis, esti direct raspunzator de o eventuala pesedizare a PNL-ului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!