duminică, 5 aprilie 2015

Chaplin: pedofil, criminal, pervers

A fost găsit actul de divorţ dintre Charlie Chaplin şi Lita Grey, semnat în 1927. Documentul are 50 de pagini şi conţine multe informaţii interesante. Aflăm de-acolo că marele artist a sedus-o pe Lita pe când el avea 35 de ani şi ea numai 15. Aşadar, Chaplin a fost un mârşav corupător de minore, numai bun să înfunde puşcăria. Când Lita avea 16 ani, a rămas gravidă. Chaplin a încercat s-o convingă să facă avort (idei criminale) dar copila a refuzat. Mama ei l-a ameninţat pe Charlie că dacă nu se căsătoreşte cu fiica-sa, o să îl dea pe mâna poliţiei. Bătrânul satir n-a avut încotro şi a luat-o (laşitate)
După căsătorie, scrie în document, Chaplin i-a cerut Litei să participe la diverse activităţi „revoltătoare şi degradante”, cum ar fi sexul în trei împreună cu o altă femeie (perversitate), povestindu-i că a mai făcut astfel de lucruri - în acea vreme ilegale - împreună cu cinci staruri din cinematografia momentului.
În cele din urmă cei doi au divorţat, în principal datorită numeroaselor aventuri extraconjugale ale maniacului, care, de altfel, înainte de moarte, se lăuda cu aproximativ 2000 de femei pe răboj (obsesie sexuală).

Întrebare: mai rămâne ceva din Chaplin după aceste dezvăluiri?
Eu zic că da: filmele lui.
Şi sunt convins că mulţi bărbaţi, citind aceste lucruri, ar pune-o liniştiţi de-o mişcare numită "Je suis Charlie".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!